Speeltuin Vrouwenhof gaat vernieuwen!

Speeltuin Vrouwenhof gaat vernieuwen!

Jaarlijks vernieuwen en vervangen we al speeltoestellen in de speeltuin. Maar wat al langer op ons verlanglijstje stond is het vernieuwen van de binnenruimte. Meer toiletten, betere werkruimte in de keuken en een gezelligere binnenruimte om te zitten. Nou, dat gaat gebeuren en wel heel snel. We starten maandag 6 mei met de verbouwing en deze zal begin juli afgerond zijn. We blijven gewoon open met misschien een iets beperkte kaart qua eten maar je bent gewoon van harte welkom om lekker te komen spelen en je (kinder)feestje te vieren. Er zijn allerlei tijdelijke voorzieningen geregeld zoals een toiletvoorziening en werkruimte om jullie te voorzien van een hapje en een drankje.

Als alles klaar is zal er buiten hetzelfde heerlijke terras zijn maar binnen is er dan ook een gezellige bistro, waar je in de zomer en winter langs kunt komen voor een drankje en een pannenkoek! Pannenkoek? Jazeker, deze gehele verbouwing heeft ook als gevolg dat we jullie kunnen gaan voorzien van een ambachtelijk gebakken verse pannenkoek.

Mocht je nu meer willen weten over hoe het zo is gekomen en wat de plannen zijn? Lees dan snel verder.

22 maart 2017, de dag dat we verder moesten zonder “de meneer van de speeltuin.” Een grote schok voor ons maar ook voor alle gasten, groot en klein, van de speeltuin. Samen met mijn geweldige team heb ik de speeltuin voortgezet en 2017 & 2018 gebruikt om alles weer op orde te krijgen na deze ingrijpende gebeurtenis. Diverse speeltoestellen zijn vervangen, meer gras om op te spelen en te zitten terug in de speeltuin gebracht en diverse onderdelen van een likje nieuwe verf voorzien. Maar in mijn hoofd kwam meer ruimte en ging het borrelen. Tijd voor een volgende stap. De w.c.’s voldoen al langere tijd niet meer. En ook de binnenruimte lijkt meer op een oudere kantine dan op een gezellige plek om iets te drinken als het buiten te koud is. Van het een kwam het ander, de plannen werden concreet en nu zijn we zover om onze plannen naar buiten te brengen. De binnenruimte wordt opnieuw ingericht en er komt een uitbreiding van de toiletgroep. Ook in de keuken gaan we het een en ander aanpassen. Een frietje blijven we verkopen maar met het plaatsen van een gasfornuis met 12 pitten kunnen we straks ook heerlijke pannenkoeken gaan bakken. De binnenruimte wordt zodanig ingericht dat we in de zomer en winter open kunnen blijven en dat je ‘s avonds je dagje speeltuin kunt afsluiten met een heerlijke pannenkoek in onze bistro. Maar ook als het weer het niet toelaat om te spelen zijn we open voor een lekkere bak koffie en/of een pannenkoek.

Maandag 6 mei gaan we starten met de klus. Deze verbouwing zal helaas wel wat overlast gaan geven, we proberen dit natuurlijk tot een minimum te gaan beperken, maar is niet helemaal te voorkomen. We blijven wel gewoon open, dat is dan weer het goede nieuws!

We houden je op de hoogte, mochten er vragen zijn, dan mag je 1 van ons natuurlijk altijd aanspreken. Maar wie is ons? Ik kan het niet alleen en zeker in de afgelopen 2 jaar heb ik meer dan eens gevoeld hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te hebben. Met onze bedrijfsleider Maarten van Walsum, een team van meewerkende leidinggevenden en een poule van enthousiaste oproepkrachten hebben we het juiste team om deze klus te gaan klaren. Zelf ben ik als eigenaar bezig met de grote lijnen bij speeltuin Vrouwenhof en binnenspeeltuin Joepie in Breda maar waar nodig help ik graag mee, schenk ik met alle liefde een kopje koffie of bak ik een pannenkoek. En, tot slot, ik weet zeker dat er altijd iemand over onze schouder meekijkt die ontzettend trots is op “zijn” speeltuin.

Graag tot ziens bij Speeltuin Vrouwenhof!

Liesbeth