Speeltuin

Kom spelen!

Heb je zin om er even tussenuit te gaan met de kinderen? Laat ze lekker klimmen en klauteren terwijl jij kan relaxen en genieten van een heerlijke drankje en hapje. Bij ons kun je namelijk rustig genieten, want al onze speeltoestellen voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De toestellen worden grondig gecontroleerd en elk jaar is er een officiële keuring waarbij er gekeken wordt of er reparaties of verbeteringen nodig zijn.

Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje, dus mocht er toch iets gebeuren, dan is er altijd een bedrijfshulpverlener aanwezig in het restaurant om u hulp te bieden indien dat nodig is.

De kinderen laten ravotten in onze speeltuin is dus veilig en ook nog eens heel schoon! Ieder jaar laten wij 50 kubieke meter nieuw speelzand aanbrengen om een maximale valdemping en hygiëne te garanderen. Verder zorgen wij ervoor dat de speeltuin netjes en schoon is, om dit te garanderen laten wij ook geen huisdieren toe in de speeltuin (uitgezonderd hulphonden natuurlijk).

Als laatste kun je ook lekker picknicken bij ons in het gras. Je kunt hier je eigen eten en drinken voor meenemen en betaalt alleen entree voor de kinderen. Neem dus een kleedje mee en geniet van een  picknick terwijl de kinderen lekker aan het klimmen en klauteren zijn. Het is niet toegestaan om bij ons in het gras te barbecueën, wil je dit toch doen?  Bekijk dan hier onze Barbecue arrangementen.

Vier je feestje!

De speeltuin is een geweldige plek om een kinderfeestje te vieren!

Wij hebben verschillende arrangementen voor een kinderfeestje, veel keuze voor iedereen! Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Geniet op het terras

Het terras is bestemd voor zowel de gasten van de speeltuin als voor de gasten van het pannenkoekenrestaurant. Je kunt hier heerlijk genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen spelen in de speeltuin. Vraag naar onze menukaart en laat je verrassen. Geniet van de pure eenvoud van een klassieke pannenkoek of laat je verrassen door een unieke smaakcombinatie. Naturel, hartige of seizoensgebonden gerechten. Bekijk hier wat ons uitgebreide menu aan pannenkoeken en andere gerechten u te bieden heeft

Openingstijden
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 - 17:00
  • Donderdag 10:00 - 17:00
  • Vrijdag 10:00 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Zondag 10:00 - 17:00
Reserveer direct
Reserveer hier direct!
× Hoe kan ik je helpen?