Kinderrommelmarkt

Kom je naar de kinderrommelmarkt?

Zondag 12 september is het kinderrommelmarkt! Van 10.00-16.00 heb je de mogelijkheid om de kinderrommelmarkt te bezoeken. Er zijn naast de kinderrommelmarkt ook verschillende activiteiten in de speeltuin. Zo is er een minidisco en een rad van fortuin, kinderen altijd prijs! Natuurlijk kun je ook lekker spelen in de speeltuin of genieten van een drankje op ons terras.

Wil je een stand op de kinderrommelmarkt?

Zonder verkopers geen rommelmarkt, ruim dus snel je kasten op en loop de zolder nog eens over. Verzamel alle overbodige spullen en reserveer een standplaats! Inschrijven kan onderaan deze pagina via het inschrijfformulier. 

Tussen 09:00 uur en 09:30 uur worden alle standhouders verwacht op het terrein van Speeltuin Vrouwenhof, voor het uitstallen van hun spullen op de toegewezen standplek. LET OP! Het is niet mogelijk om met de auto op het terrein zelf te komen. Je dient de spullen al lopend of met een EIGEN kar naar binnen te brengen. Wil je een standplaats naast bekende? Zorg dan dat je tegelijk aankomt om je aan te melden. Het verdelen van de standplaatsen gaat op volgorde van aankomst.

De rommelmarkt is van 10:00 uur tot 16:00 uur. Tussentijds inpakken en vertrekken is niet mogelijk. Na afloop dien je de niet verkochte spullen weer mee te nemen.

De rommelmarkt is bedoeld voor 2e hands spullen; er mag geen detailhandel plaatsvinden. Je dient zelf voor een kraampje, tafel, kleed o.i.d. te zorgen. De ondergrond van het terrein kan variëren van zowel  gras tot zand tot bestrating. Het is niet mogelijk om hierin een voorkeur door te geven. Als standhouder ontvang je een lot voor de loterij, exclusief voor onze standhouders, waarbij je kans maakt op verschillende prijzen! Een standplaats bedraagt €10,00 voor een vak van 1,5×1,5 meter. Na het aanmelden ontvang je via Whatsapp een tikkie,  dit bedrag dient te worden voldaan om de reservering compleet te maken. 

Inschrijven standhouders

Via dit formulier kun je je aanmelden voor een stand op de kinderrommelmarkt bij speeltuin Vrouwenhof op zondag 12 september. Na het invullen van dit formulier ontvang je een betaalverzoek via Whatsapp om de betaling van €10,- te voldoen. LET OP: Je stand is pas definitief na betaling van het betaalverzoek.

Aanmelden kan tot en met zondag 5 september.

Alle stands zijn al verkocht. Het is dus niet mogelijk om nog een stand te huren!

 

Openingstijden
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 - 21:00
  • Donderdag 10:00 - 21:00
  • Vrijdag 10:00 - 21:00
  • Zaterdag 10:00 - 21:00
  • Zondag 10:00 - 21:00
Reserveer direct
Reserveer hier direct!
× Hoe kan ik je helpen?